Ηλεκτρικό τζάκι DIMPLEX Silverton

740.00

Σε Απόθεμα

Παράδοση: 7 με 10 ημέρες

Ο Όμιλος GLEN DIMPLEX είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών τζακιών παγκοσμίως. Πρωτοπορεί με 42 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Η μοναδική ηλεκτρική εστία Silverton της Dimplex τοποθετείται σε οποιοδήποτε τζάκι εσωτερικά ανεξαρτήτου μεγέθους και είδους εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία optimist effect. Είναι πολύ εύκολο στην τοποθέτηση και λειτουργεί άμεσα με την χρήση μιας πρίζας. Ρεαλιστική πατενταρισμένη 3D φλόγα με ξύλα τα οποία έχουν led φωτισμό για ακόμα ποιο ρεαλιστικό εφέ. Διαθέτει διακόπτες και δυνατότητα τηλεχειρισμού για λειτουργία μόνο σε εφέ φωτισμού και λειτουργία φωτισμού και φλόγας.


Γιατί να τα αποκτήσετε:

·         Γιατί προσφέρουν ατμόσφαιρα, ζεστασιά και θαλπωρή με το μοναδικό design και την απίστευτα ρεαλιστική φλόγα τους.

·         Γιατί κάνουν οικονομία στην τσέπη σας. Με δύο σκάλες απόδοσης και θερμοστάτη, προσφέρουν απόδοση 100%, χωρίς απώλειες ενέργειας και χωρίς συντήρηση.

·         Γιατί θα έχετε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον χωρίς να μολύνουν το χώρο σας με διοξείδιο του άνθρακα ή άλλα επιβλαβή σωματίδια. Επίσης, δεν καταναλώνουν το οξυγόνο του χώρου, δεν δημιουργούν στάχτες, καπνούς και μυρωδιές.

·         Γιατί είναι απόλυτα ασφαλή χωρίς να χρειάζονται εύφλεκτα υλικά.

 

Γιατί να τα προτιμήσετε:

·         Γιατί το Oikomarket σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά. Απλά με ένα τηλεφώνημα σας φέρνει δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εντός Αττικής τα εντοιχιζόμενα τζάκια του για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας.

·         Γιατί τα ηλεκτρικά τζάκια Dimplex έχοντας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες, τα συνιστούν όσοι τα γνωρίζουν.

·         Γιατί το Oikomarket σας προσφέρει  εγγύηση και after sales service οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε, διαθέτοντας την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Sieline που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Glen Dimplex στην Ελλάδα.

 

Dimplex

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΣ

71 x 30.5 x 35.6 cm
2 έτη
εντοιχιζόμενη ηλεκτρική εστία εύκολη στην εγκατάσταση και απόλυτα ασφαλής
ναι
εφέ 3D φλόγας με τεχνολογία optimyst
εσωτερικός φωτισμός από λάμπες LED για ακόμα πιο ρεαλιστική απεικόνιση

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

 
Ηλιακό αερόθερμο Solarventi SV7
Solar Venti SV7

530.00

   
Ηλεκτρική σκούπα SIEMENS VS06C101

90.00

   
Ηλεκτρικό τζάκι DIMPLEX DF 2608

780.00

   
Ηλεκτρικό τζάκι DIMPLEX Silverton

740.00

 
 
Αερόθερμο λουτρού EWT Clima Futur 201 TLS

76.00

   
Σώμα υπέρυθρης EWT Strato IR 118S

39.00

   
EWT NOC eco 20TLS

66.00

   
Αερόθερμο EWT PF 320 LCD

60.00

 
Φόρτωση ...