Oikomarket.gr

Άνω των 200€ Free Μεταφορικά

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

Follow Us FOLLOW US /Και ενημερωθείτε

Σχετικές Κατηγορίες

PDFPrint

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ Xcell QVI-400

Array
Αρχική τιμή: 2574,00 €
2574,00 €

Περιγραφή & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ο άνθρωπος παραμένει καθημερινά για 17-20 ώρες σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και από αυτές τις ώρες τις μισές τις περνάνε στην κατοικία τους. Μία ατμόσφαιρα καθαρή με φρέσκο αέρα και χαμηλού κόστους ανάλωσης ενέργειας προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής με μείωσης του κόστους ενέργειας για θέρμανση και ψύξη. Ο ελεγχόμενος εξαερισμός κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου μπορεί να προσφέρει όλα αυτά ειδικά όταν έχει και σύστημα ανάκτηση ενέργειας. Σε ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτησης ενέργειας ο εναλλάκτης αντίθετης ροής έχει ως σκοπό να μεταφέρει την ήδη υπάρχουσα θερμική ενέργεια (που υπάρχει στον χώρο) στον φρέσκο εξωτερικό αέρα που εισάγεται μέσα. Έτσι ο χώρος διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή και πάντα με φρέσκο αέρα. Η νέα σειρά μονάδων ανάκτησης ενέργειας αέρα Xcell QVI της Xpelair προσφέρει την υψηλότερη απόδοση στα συστήματα ανάκτησης εξαερισμού. Ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογίες της αγοράς η σειρά Xcell έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη σημερινή τιμή του ενεργειακού κόστους, και έχει σκοπό την ελαχιστοποίηση της σπατάλης ενέργειας χρησιμοποιώντας την ποιο καινοτόμα τεχνολογία ελέγχου ζήτηση του συστήματος εξαερισμού για να εξασφαλίσει έτσι την βέλτιστη ποιότητα του εσωτερικού αέρα, με σκοπό πάντα την διατήρηση του μεγαλύτερου ποσοστού ενέργειας που προϋπήρχε πριν μέσα στον χώρο τον οποίο εξαερίζουμε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

● Διαθέτει κινητήρα EC εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης.

● Εναλλάκτης αέρα/αέρα αντίθετης ροής με απόδοση ανάκτησης έως και 92%.

● Μέγιστη παροχή εισόδου/εξόδου 260m3/h με μέγιστη κατανάλωση 130w.

● 3 ταχύτητες λειτουργίας.

● Χαμηλή στάθμη θορύβου

● Φίλτρα G4 με εύκολη πρόσβαση για γρήγορη αντικατάσταση.

● Δυνατότητα σύνδεσης με BMS.

● Αναμονές Φ150/Φ160 στην πάνω πλευρά της συσκευής για εύκολη εγκατάσταση.

● Μικρές διαστάσεις για να μπορούν να τοποθετηθούν και σε πατάρι.

● Δυνατότητα ελέγχου του συστήματος με βάση την υγρασία αλλά κια την ποιότητα αέρα.

● Δυνατότητα ασύρματου ελέγχου.

● Λειτουργία summer Bypass.
● Στάθμη θορύβου 44bd.

● Διαστάσεις: 750 x 660 x 455

Τεμάχια ανά συσκευασία: 1

Αξιολογήσεις

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν
Αξιολογείστε και εσείς το oikomarket.gr στο skroutz.gr. Κάντε την αξιολόγηση εδώ

Εταιρίες Προϊόντων

Δείτε με ποιές εταιρίες συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα

Μάθετε περισσότερα για την Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET είναι μία δραστηριότητα με εταιρική κοινωνική ευθύνη, δημιουργήθηκε πρόσφατα λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα για να προσφέρει ‘’Οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις’’ στους τομείς: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗ.

Η OIKOMARKET είναι μία ξεχωριστή δραστηριότητα της SIELINE A.E η οποία προήλθε από την SIEMENS και εκπροσωπεί σήμερα με αξιοπιστία και συνέπεια προϊόντα διεθνών ομίλων όπως η “GLEN DIMPLEX” προσφέροντας επίσης προϊόντα της SIEMENS στον τομέα που αναφέρθηκε.

Τροποι Αποστολης

Κούριερ - Πρακτορείο

Η OIKOMARKET χρησιμοποιεί την υποδομή και τις υπηρεσίες της SIELINE (αποθήκες, λογιστήριο, υπαλλήλους) χωρίς δαπάνες αλλά και τις ιδιαίτερες προσφορές των εταιρειών που εκπροσωπεί για την Ελλάδα έτσι ώστε να είναισε θέση να προσφέρει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις στους πελάτες της στην παρούσα οικονομική κρίση.

Τέλος το προσωπικό της OIKOMARKET είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και συνέπεια και σας παρακαλεί να μας υποδεικνύετε με παρατηρήσεις, με παράπονα και με επιθυμίες για να γίνουμε καλύτεροι.

Τροποι Πληρωμης

sample

Σχετικά με το Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET προσφέρει οικονομικές λύσεις με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στους τομείς θέρμανση-ζεστό νερό χρήσης.Θερμοπομποί-ηλεκτρικά τζάκια-αερόθερμα-ηλιακοί θερμοσίφωνες-ταχυθερμοσίφωνες, των ευρωπαϊκών εταιρειών GLEN DIMPLEX-SIEMENS.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2106800496

E-mail: sales@oikomarket.gr

Διεύθυνση:

Συγγρού 2 & Παλαιολόγου ,

Χαλάνδρι ΤΚ.15232

Αθήνα, Αττική

Ελλάδα

Ασφάλεια & Συναλλαγές

Εξυπηρέτηση Πελατών