Oikomarket.gr

Άνω των 200€ Free Μεταφορικά

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

Follow Us FOLLOW US /Και ενημερωθείτε

Σχετικές Κατηγορίες

image001148714338858a401dc196211
levitas_tech_esoterika_levita
PDFPrint

Ηλεκτρικός Λέβητας Dimplex 6KW ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ

Array
Αρχική τιμή: 1080,00 €
1080,00 €

Περιγραφή & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ηλεκτρικοί Λέβητες του ομίλου Glen Dimplex

"Απαλλαγείτε από το πετρέλαιο με μία σύγχρονη και συμφέρουσα πρόταση"

Οι ηλεκτρικοί λέβητες είναι μια συμφέρουσα και έξυπνη λύση για θέρμανση και ζεστό νερό. Η Sieline προσφέρει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και Κύπρο τους νέους μονοφασικούς και τριφασικούς ηλεκτρικούς λέβητες της Dimplex που ηγούνται στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά στον τομέα της θέρμανσης.

  • Τοποθετούνται εύκολα και γρήγοροι χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και χωρίς να απαιτούνται καπνοδόχοι και δεξαμενές καυσίμων.
  • Εφαρμόζονται ιδανικά σε μόνιμες και εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους.
  • Σας απαλλάσσουν από το πετρέλαιο διατηρώντας, χωρίς πρόσθετα έξοδα, τα ήδη υπάρχοντα σώματα καλοριφέρ ή την υδραυλική ενδοδαπέδια ή τα fan-coils

Χαμηλό κόστος αγοράς: Τόσο η τιμή για την αγορά του σε σχέση με την ποιότητα του, όσο και ο εξελιγμένος τρόπος λειτουργίαςτου,με ελεγχόμενη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθιστούν τον ηλεκτρικό λέβητα Dimplex μία από τις πιο εύκολες και οικονομικότερες λύσεις για τη θέρμανσή σας. Επιπλέον συνδέεται εύκολα με το ήδη υπάρχον σύστημα θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, fancoils,υδραυλική ενδοδαπέδια θέρμανση).

Μείωση των λειτουργικών εξόδων θέρμανσης: Ο ηλεκτρικός λέβητες της Dimplex μειώνει σημαντικά τις δαπάνες θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο* (τώρα και στο μέλλον) διότι μετατρέπει αυτόματα την ισχύ του ανάλογα με τις θερμικές απαιτήσεις του χώρου, έχει ενσωματωμένο σύστημα αντιστάθμισης για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και επιπλέον χρησιμοποιεί το φθηνό νυχτερινό και ημερήσιο τιμολόγιο της ΔΕΗ με την χρήση ενός χρονοθερμοστάτη της Siemens.

Τον συνιστούν: Μας συνιστούν και μας εμπιστεύονται όσοι γνωρίζουν τη Sieline και τον ηλεκτρικό λέβητα Dimplex σε όλη την Ελλάδα.

Ασφαλής και συνεχόμενη λειτουργία: Ο ηλεκτρικός λέβητας Dimplex λειτουργεί με ανοξείδωτες ατσάλινες (316 L) θερμαινόμενες αντιστάσεις και μαντεμένιο εναλλάκτη δεκαπενταετούς εγγύησης, που εξασφαλίζει τη λειτουργία του χωρίς προβλήματα.

Αθόρυβη λειτουργία και άνεση: Aθόρυβος (38 dBA) και μικρού μεγέθους πράγμα που τον καθιστά κατάλληλο για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε χώρο, ενώ ταυτόχρονα σας απαλλάσσει από συντηρήσεις –επισκέψεις στο λεβητοστάσιο.

Ευελίξία στις εφαρμογές: Ο ηλεκτρικός λέβητας της Dimplex καλύπτει όλες τις ανάγκες θέρμανσης χώρων από 25 - 240τμ τόσο σε μόνιμες και εξοχικές κατοικίες όσο και επαγγελματικούς χώρους. Είναι επίσης ιδανική λύση για αναπαλαιούμενες και ανακαινιζόμενες κατοικίες αφού συνδέεται εύκολα με νέα ή ήδη υπάρχοντα σώματα καλοριφέρ, σώματα fan-coils και υδραυλική ενδοδαπέδια θέρμανση.

Αξιοπιστία: Η Sieline παρέχει δωρεάν μελέτες, τεχνική υποστήριξη και αναλαμβάνει, για όσους το επιθυμούν, την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του ηλεκτρικού λέβητα από εξειδικευμένους τεχνικούς της. Παράλληλα η εξυπηρέτηση δεν σταματά στην πώληση του προϊόντος αφού είμαστε πάντα στη διάθεσή σας με after sales service και υποστήριξη για ότι χρειαστείτε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ:
 

  • Ψηφιακή ένδειξη τιμών σε LCD οθόνη.
  • Ένδειξη και ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού στον λέβητα.
  • Ένδειξη και ρύθμιση της θερμοκρασίας του ΖΝΧ.
  • Επιλογή χειροκίνητης ή αυτόματης λειτουργίας.
  • Χειροκίνητη ή αυτόματη εν&
Τεμάχια ανά συσκευασία: 1

Αξιολογήσεις

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν
Αξιολογείστε και εσείς το oikomarket.gr στο skroutz.gr. Κάντε την αξιολόγηση εδώ

Εταιρίες Προϊόντων

Δείτε με ποιές εταιρίες συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα

Μάθετε περισσότερα για την Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET είναι μία δραστηριότητα με εταιρική κοινωνική ευθύνη, δημιουργήθηκε πρόσφατα λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα για να προσφέρει ‘’Οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις’’ στους τομείς: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗ.

Τροποι Αποστολης :       Κούριερ - Πρακτορείο              

Τροποι Πληρωμης :     sample

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

 Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού ΙΒΑΝ
 ΕΘΝΙΚΗ 100 / 47134787  GR4901101000000010047134787
 ALPHA BANK  110-00-2320-004462  GR0601401100110002320004462
 EUROBANK  0026.0036.62.0201004753  GR8402600360000620201004753

 

 

 

Σχετικά με το Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET προσφέρει οικονομικές λύσεις με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στους τομείς θέρμανση-ζεστό νερό χρήσης.Θερμοπομποί-ηλεκτρικά τζάκια-αερόθερμα-ηλιακοί θερμοσίφωνες-ταχυθερμοσίφωνες, των ευρωπαϊκών εταιρειών GLEN DIMPLEX-SIEMENS.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2106800496

E-mail: sales@oikomarket.gr

Διεύθυνση:

Συγγρού 2 & Παλαιολόγου ,

Χαλάνδρι ΤΚ.15232

Αθήνα, Αττική

Ελλάδα

Ασφάλεια & Συναλλαγές

Εξυπηρέτηση Πελατών