Oikomarket.gr

Άνω των 200€ Free Μεταφορικά

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

Follow Us FOLLOW US /Και ενημερωθείτε

Σχετικές Κατηγορίες

PDFPrint

Solar Venti SV7

Array
Αρχική τιμή: 530,00 €
530,00 €

Περιγραφή & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το ηλιακό αερόθερμο SolarVenti λειτουργεί εξ΄ ολοκλήρου με την ενέργεια του ήλιου προσφέροντας έτσι απολύτως δωρεάν θέρμανση με φρέσκο και ζεστό αέρα και φυσικά χωρίς κόστος λειτουργίας. Ταυτόχρονα βελτιώνει πολύ την ατμόσφαιρα όλου του σπιτιού και κυρίως στα δωμάτια που υπάρχει ανάγκη για θέρμανση, αερισμό και αφύγρανση ενώ παράλληλα συμβάλλει σε μεγάλο ποσοστό στη μείωση των λειτουργικών δαπανών για θέρμανση. Το SolarVenti έχει την ικανότητα να παρέχει από 20 έως 200 m3/h φρέσκο αέρα στο χώρο που έχει εγκατασταθεί, διασφαλίζοντας έτσι τον σωστό αερισμό του χώρου. Ο εξωτερικός φρέσκος αέρας που εισέρχεται στο σπίτι φιλτράρεται από το SolarVenti και έτσι απομακρύνει τη δημιουργία μούχλας, οσμών και λοιπών προβλημάτων. Η υγρασία εξαφανίζεται αφού πλέον ο αέρας στο χώρο είναι φρέσκος και ζεστός, βελτιώνοντας την ποιότητα της ατμόσφαιρας.

Το ηλιακό αερόθερμο SolarVenti δε χρειάζεται σύνδεση με ρεύμα ή κάποια άλλη δαπανηρή ενέργεια, λειτουργεί εξ' ολοκλήρου με την ενέργεια του ήλιου.Ο συλλέκτης θερμαίνεται από τον ήλιο και το ενσωματωμένο φωτοβολταικό πάνελ δίνει ενέργεια στον ανεμιστήρα που μεταφέρει τον φρέσκο και ζεστό αέρα μέσα στο χώρο.Το SolarVenti λειτουργεί αυτόνομα, είναι απλό στη λειτουργία του χωρίς πολύπλοκα εξαρτήματα.Με πάνω από 26 χρόνια τεχνογνωσία και άριστη ποιότητα κατασκευής, το Solar Venti δεν χρειάζεται συντήρηση.Μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα είτε από κάποιον τεχνικό είτε από τον ίδιο τον χρήστη με τη χρήση μόνο κάποιων απλών εργαλείων.

Είναι η πλέον ιδανική λύση για:

Όλα τα σπίτια που μένουν ακατοίκητα για κάποιο χρονικό διάστημα ή για οποιονδήποτε χώρο στον οποίο θέλουμε να αποφύγουμε μούχλα και υγρασία (π.χ. εξοχικές κατοικίες, ορεινά σαλέ, καταφύγια κ.α.).

Μόνιμες κατοικίες που θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του αέρα και να μειώσουμε τα έξοδα θέρμανσης.

Γραφεία, σχολεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, κλειστές πισίνες, γυμναστήρια, τροχόσπιτα, γκαράζ, θερμοκήπια και άλλους χώρους.

Ηλιακό αερόθερμο SolarVenti SV7 κατάλληλο για χρήση μέχρι 50m2

● Ηλιακό αερόθερμο για τοποθέτηση σε τοίχο.

● Μέγιστη απόδοση 500 watt.

● Παροχή αέρα: 40 – 90 m3/hour.

● Πλήρης αλλαγή του αέρα σε λιγότερο από 2 ώρες (αφορά χώρο 50m2).

● Αξιοποίηση ηλιακής ακτινοβολίας στο 62%.

● Πλαίσιο από αλουμίνιο.

● Κάλυμμα συλλέκτη: Polycarbonate

● Αύξηση θερμοκρασία προσαγωγής σε σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία: περίπου 15°C

● Η συσκευασία περιλαμβάνει: διακόπτη on/off, εύκαμπτο σωλήνα, βάση τοίχου και στόμιο (tamper).

● Εγγύηση 5 χρόνια.

● Διαστάσεις: 100 x 70.4 x 55 cm

● Διαστάσεις συσκευασίας: 119 x 77 x 15 cm

● Βάρος (χωρίσ συσκευασία): 8kg

Τεμάχια ανά συσκευασία: 1

Αξιολογήσεις

Monday, 03 July 2017
Δεν πίστευα ότι θα έχει τόσο ικανοποιητικά αποτελέσματα! Πηγαίνω τώρα στο εξοχικό τα Σαββατοκύριακα και η θερμοκρασία είναι στους 20 , δεν περιμένω 1 ημέρα να θερμανθεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το σπίτι πλέον δεν έχει υγρασία ούτε μυρίζει κλεισούρα και μπορώ να πηγαίνω άνετα αφού πλέον αναπνέει
Friday, 23 June 2017
Αρκετα καλό παρά του οτι το σπιτι δεν έχει νοτιο πρανατολισμό που απαιτει, εμεινα αρκετά ευχαριστημενη. Και θερμανση και δωραεν!! αξιζει
Αξιολογείστε και εσείς το oikomarket.gr στο skroutz.gr. Κάντε την αξιολόγηση εδώ

Εταιρίες Προϊόντων

Δείτε με ποιές εταιρίες συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα

Μάθετε περισσότερα για την Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET είναι μία δραστηριότητα με εταιρική κοινωνική ευθύνη, δημιουργήθηκε πρόσφατα λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα για να προσφέρει ‘’Οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις’’ στους τομείς: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗ.

Η OIKOMARKET είναι μία ξεχωριστή δραστηριότητα της SIELINE A.E η οποία προήλθε από την SIEMENS και εκπροσωπεί σήμερα με αξιοπιστία και συνέπεια προϊόντα διεθνών ομίλων όπως η “GLEN DIMPLEX” προσφέροντας επίσης προϊόντα της SIEMENS στον τομέα που αναφέρθηκε.

Τροποι Αποστολης

Κούριερ - Πρακτορείο

Η OIKOMARKET χρησιμοποιεί την υποδομή και τις υπηρεσίες της SIELINE (αποθήκες, λογιστήριο, υπαλλήλους) χωρίς δαπάνες αλλά και τις ιδιαίτερες προσφορές των εταιρειών που εκπροσωπεί για την Ελλάδα έτσι ώστε να είναισε θέση να προσφέρει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις στους πελάτες της στην παρούσα οικονομική κρίση.

Τέλος το προσωπικό της OIKOMARKET είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και συνέπεια και σας παρακαλεί να μας υποδεικνύετε με παρατηρήσεις, με παράπονα και με επιθυμίες για να γίνουμε καλύτεροι.

Τροποι Πληρωμης

sample

Σχετικά με το Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET προσφέρει οικονομικές λύσεις με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στους τομείς θέρμανση-ζεστό νερό χρήσης.Θερμοπομποί-ηλεκτρικά τζάκια-αερόθερμα-ηλιακοί θερμοσίφωνες-ταχυθερμοσίφωνες, των ευρωπαϊκών εταιρειών GLEN DIMPLEX-SIEMENS.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2106800496

E-mail: sales@oikomarket.gr

Διεύθυνση:

Συγγρού 2 & Παλαιολόγου ,

Χαλάνδρι ΤΚ.15232

Αθήνα, Αττική

Ελλάδα

Ασφάλεια & Συναλλαγές

Εξυπηρέτηση Πελατών