Oikomarket.gr

Άνω των 200€ Free Μεταφορικά

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

Follow Us FOLLOW US /Και ενημερωθείτε

Σχετικές Κατηγορίες

380-500x633
381-500x633
395-500x633
PDFPrint

Radialight Windy Visio

Array
Αρχική τιμή: 200,00 €
200,00 €
3-5d.gif

Περιγραφή & Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Το ολοκαίνουργιο ψηφιακό αερόθερμο τοίχου Radialight Windy Visio είναι ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη θέρμανση του μπάνιου σας.
 • Μοντέρνο Ιταλικό design με πάχος μόνο 11 cm και πρόσοψη καθρέπτη, ότι πιο όμορφο για θέρμανση με στυλ στο λουτρό.
 • Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και ομοιόμορφη ροή αέρα για τέλεια κατανεμημένη θερμότητα στο χώρο.
 • Διαθέτει δύο ράβδους από σατινέ αλουμίνιο και ένα πλαϊνό γαντζάκι για τις πετσέτες σας, επιτρέποντας σας να τις απολαμβάνετε πάντα στεγνές και ζεστές.
 • Λειτουργία με ενσωματωμένο έξυπνο ψηφιακό θερμοστάτη χώρου.
 • Χάρη στη δυνατότητα ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγραμματισμού, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία του ψηφιακού αερόθερμου με την καθημερινότητα σας. Απολαύστε ένα μπάνιο ζεστό, έτοιμο να σας υποδεχτεί στο πρωινό σας ξύπνημα ή όποτε άλλοτε επιθυμείτε.
 • Με τις δυνατότητες χειρισμού που σας προσφέρει το Windy Visio περιορίζετε την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να θυσιάζετε την άνεση σας.
 • Πανεύκολος χειρισμός με οθόνη αφής στη μπροστά επιφάνεια του προϊόντος. Μπορείτε να επιλέξετε τα διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας, να ορίσετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ή να επιλέξετε ένα από τα πέντε προεγκατεστημένα, να ελέγξετε τη θερμοκρασία χώρου ή απλά να ενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία BOOST για την ταχύτατη θέρμανση του μπάνιου σας.
 • Αισθητήρας κίνησης για ανίχνευση επισκεψιμότητας στο χώρο. Αν κάποιος βρίσκεται στο χώρο, το αερόθερμο Radialight Windy Visio τίθεται σε λειτουργία Comfort συντηρώντας το χώρο στην ακριβή θερμοκρασία μέσω του υπερευαίσθητου ψηφιακού θερμοστάτη. Αν για δέκα λεπτά ο αισθητήρας δεν εντοπίσει κάποιον στο χώρο, το αερόθερμο windy visio τίθεται αυτόματα σε λειτουργία ECO (3,5 °C κάτω από την θερμοκρασία Comfort), ρυθμίζοντας την κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλότερο επίπεδο. Όταν κάποιος μπει στο μπάνιο το Radialight Windy Visio αυτόματα επαναφέρει τη θερμοκρασία μέσα σε λίγα λεπτά στο επίπεδο Comfort και ούτω καθ εξής.
 • Ειδική λειτουργία που επιτρέπει την ανίχνευση ενός ανοικτού παραθύρου θέτοντας τη συσκευή σε λειτουργία προστασίας παγετού και περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.
 • Ενδεικτικές λυχνίες LED για τις λειτουργίες: προστασίας παγετού (frost free), οικονομίας (eco), άνεσης (comfort), ανοικτού παράθυρου (Open Window).
 • Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων έως και 25% σε σύγκριση με ένα κοινό αερόθερμο.
 • Φίλτρο αέρα για προστασία και αποτροπή υπερθέρμανσης για μεγαλύτερο κύκλο ζωής. Το φίλτρο αφαιρείται και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Alarm ειδοποίησης όταν το φίλτρο χρειάζεται καθάρισμα.
 • Πολύ εύκολη τοποθέτηση και άμεση λειτουργία (διαθέτει καλώδιο και φις). 
 • Κατάλληλο για τοποθέτηση σε χώρους με υγρασία και υδρατμούς χωρίς κανένα κίνδυνο (διπλή ηλεκτρική μόνωση, Class II και βαθμός προστασίας splash proof IP24).
 • Προϊόν σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και εναρμονισμένο με την οδηγία EcoDesign 2018.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βαθμός Προστασίας IP24
Εγγύηση (Έτη) 2
Μήκος (mm) 318
Πλάτος (mm) 112
Χώρα Παρ/γής Ιταλία
Power (Watt) 1800
Ύψος (mm) 578

Αξιολογήσεις

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν
Αξιολογείστε και εσείς το oikomarket.gr στο skroutz.gr. Κάντε την αξιολόγηση εδώ

Εταιρίες Προϊόντων

Δείτε με ποιές εταιρίες συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα

Μάθετε περισσότερα για την Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET είναι μία δραστηριότητα με εταιρική κοινωνική ευθύνη, δημιουργήθηκε πρόσφατα λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα για να προσφέρει ‘’Οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις’’ στους τομείς: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗ.

Η OIKOMARKET είναι μία ξεχωριστή δραστηριότητα της SIELINE A.E η οποία προήλθε από την SIEMENS και εκπροσωπεί σήμερα με αξιοπιστία και συνέπεια προϊόντα διεθνών ομίλων όπως η “GLEN DIMPLEX” προσφέροντας επίσης προϊόντα της SIEMENS στον τομέα που αναφέρθηκε.

Τροποι Αποστολης

Κούριερ - Πρακτορείο

Η OIKOMARKET χρησιμοποιεί την υποδομή και τις υπηρεσίες της SIELINE (αποθήκες, λογιστήριο, υπαλλήλους) χωρίς δαπάνες αλλά και τις ιδιαίτερες προσφορές των εταιρειών που εκπροσωπεί για την Ελλάδα έτσι ώστε να είναισε θέση να προσφέρει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις στους πελάτες της στην παρούσα οικονομική κρίση.

Τέλος το προσωπικό της OIKOMARKET είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και συνέπεια και σας παρακαλεί να μας υποδεικνύετε με παρατηρήσεις, με παράπονα και με επιθυμίες για να γίνουμε καλύτεροι.

Τροποι Πληρωμης

sample

Σχετικά με το Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET προσφέρει οικονομικές λύσεις με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στους τομείς θέρμανση-ζεστό νερό χρήσης.Θερμοπομποί-ηλεκτρικά τζάκια-αερόθερμα-ηλιακοί θερμοσίφωνες-ταχυθερμοσίφωνες, των ευρωπαϊκών εταιρειών GLEN DIMPLEX-SIEMENS.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2106800496

E-mail: sales@oikomarket.gr

Διεύθυνση:

Συγγρού 2 & Παλαιολόγου ,

Χαλάνδρι ΤΚ.15232

Αθήνα, Αττική

Ελλάδα

Ασφάλεια & Συναλλαγές

Εξυπηρέτηση Πελατών