Oikomarket.gr

Άνω των 200€ Free Μεταφορικά

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

Follow Us FOLLOW US /Και ενημερωθείτε

Σχετικές Κατηγορίες

εικαστικό6
ηλεκτρονικός έλεγχος9
εύκολη μεταφορά6
γράφημα αφύγρανση41
γράφημα αφύγρανση (2)1
γράφημα ψύξη79
PDFPrint

Dimplex EDEL D 270 Αντλία Θερμότητας

Η Αντλία Θερμότητας EDEL D 270 είναι μια αποτελεσματική και οικονομική λύση για τη θέρμανση του νερού τόσο σε νέα όσο και σε υφιστάμενα κτίρια. Καλύπτει τις ετήσιες ανάγκες σε ζεστό νερό ανεξάρτητα από το υπάρχον σύστημα θέρμανσης. Απλά εξοικονομείτε έως και 70% της απαιτούμενης ενέργειας εκμεταλλευόμενη την θερμότητα του αέρα του περιβάλλοντος, με έναν εκπληκτικό βαθμό απόδοσης.
Array
Αρχική τιμή: 2290,00 €
2290,00 €

Περιγραφή & Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η Α/Θ Edel χρησιμοποιεί τον αέρα του περιβάλλοντος για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης έως και με 5 φορές λιγότερη κατανάλωση από τους συμβατικούς θερμοσίφωνες. Είναι ιδανική λύση για νέες κατοικίες αλλά και για υφιστάμενες.

• Χάρη στην ενσωματωμένη απόψυξη μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από τους -7oC και να παρέχει ζεστό νερό μέχρι τους 60oC με την λειτουργία μόνο της αντλίας θερμότητας. Κατά μέσο όρο η Edel χρειάζεται μόνο 250W ρεύμα λειτουργίας με αποτέλεσμα η εξοικονόμηση ενέργειας για ζεστό νερό να φτάνει το 80%.

• Το δοχείο της Edel είναι εξ’ ολοκλήρου από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι Κ44 που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων παρέχοντας υψηλές συνθήκες υγιεινής και χωρίς να χρειάζεται συντήρηση αλλαγής ανοδίου. Μία άλλη σημαντική καινοτομία είναι ο πατενταρισμένος εναλλάκτης θερμότητας από 100% αλουμίνιο σε επαφή με το ανοξοίδωτο δοχείο, προσφέροντας άμεση μεταφορά θερμότητας.

• Η Edel είναι μία πλήρης συσκευή (compact), έτοιμη για σύνδεση και αποτελείται από το δοχείο ΖΝΧ, το ψυκτικό κύκλωμα από φιλικό στο περιβάλλον φρέον R290, τους αυτοματισμόυς για τη λειτουργία και την επιτήρηση της μέσω οθόνης υγρών κρυστάλλων και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και λειτουργίες όπως: αισθητήρας θερμοκρασίας, θερμοστάτης, χρονοπρογράμματα λειτουργίας, ενεργοποίηση 2ης πηγής θερμότητας, αυτόματη λειτουργία καταπολέμησης της λεγεωνέλας κ.λπ.).

• Λόγω των μικρών διαστάσεων της (Φ630mm x Y1740mm) και του μικρού της βάρους η τοποθέτησή της είναι εύκολη παντού. Επιπλέον για ακόμη πιο εύκολη μεταφορά η Edel παραδίδεται σε ειδική και φιλική στο περιβάλλον συσκευασία για απροβλημάτιστη μεταφορά από 2 άτομα.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

DHW 400+
Ενεργειακή κλάση Α+
Χωρητικότητα (λίτρα) 260
Βάρος (Kg)  80,7
Διαστάσεις (ΦxΥ) mm  630x174
COP(Βαθμός απόδοσης EN16147) 3.21
 Απόψυξη Ναι
 Υλικό Δοχείου Ανοξείδωτο ατσάλι K44 inox
 Ελάχιστα/ Μέγιστα όρια αέρα -7 °C / + 35 °C
 Ρύθμιση θερμοκρασίας νερού +30°C έως +60°C (65°C με την αντίσταση)
 Παροχή αέρα 400 m³/h
 Διάμετρος αγωγού/μεγ.μήκος 160mm/10m
 Μεγ.Πίεση λειτουργίας  6 bar
 Ψυκτικό υγρό/Ποσότητα R290/0.15 Kg
Βοηθητική αντίσταση 1200Watt
Στάθμη θορύβου 39 db(A) σε απόσταση 1 m
 Τροφοδοσία ηλ.ρεύματος 230V-50Hz-10A
Μέγιστη θερμική απόδοση 1900Watt
Μέση ημερήσια  παραγωγή ΖΝΧ 339 λίτρα
Αναμονές δικτύου νερού 3/4''

 

Τεμάχια ανά συσκευασία: 1

Αξιολογήσεις

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν
Αξιολογείστε και εσείς το oikomarket.gr στο skroutz.gr. Κάντε την αξιολόγηση εδώ

Εταιρίες Προϊόντων

Δείτε με ποιές εταιρίες συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα

Μάθετε περισσότερα για την Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET είναι μία δραστηριότητα με εταιρική κοινωνική ευθύνη, δημιουργήθηκε πρόσφατα λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα για να προσφέρει ‘’Οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις’’ στους τομείς: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗ.

Η OIKOMARKET είναι μία ξεχωριστή δραστηριότητα της SIELINE A.E η οποία προήλθε από την SIEMENS και εκπροσωπεί σήμερα με αξιοπιστία και συνέπεια προϊόντα διεθνών ομίλων όπως η “GLEN DIMPLEX” προσφέροντας επίσης προϊόντα της SIEMENS στον τομέα που αναφέρθηκε.

Τροποι Αποστολης

Κούριερ - Πρακτορείο

Η OIKOMARKET χρησιμοποιεί την υποδομή και τις υπηρεσίες της SIELINE (αποθήκες, λογιστήριο, υπαλλήλους) χωρίς δαπάνες αλλά και τις ιδιαίτερες προσφορές των εταιρειών που εκπροσωπεί για την Ελλάδα έτσι ώστε να είναισε θέση να προσφέρει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις στους πελάτες της στην παρούσα οικονομική κρίση.

Τέλος το προσωπικό της OIKOMARKET είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και συνέπεια και σας παρακαλεί να μας υποδεικνύετε με παρατηρήσεις, με παράπονα και με επιθυμίες για να γίνουμε καλύτεροι.

Τροποι Πληρωμης

sample

Σχετικά με το Oikomarket.gr

Η OIKOMARKET προσφέρει οικονομικές λύσεις με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στους τομείς θέρμανση-ζεστό νερό χρήσης.Θερμοπομποί-ηλεκτρικά τζάκια-αερόθερμα-ηλιακοί θερμοσίφωνες-ταχυθερμοσίφωνες, των ευρωπαϊκών εταιρειών GLEN DIMPLEX-SIEMENS.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2106800496

E-mail: sales@oikomarket.gr

Διεύθυνση:

Συγγρού 2 & Παλαιολόγου ,

Χαλάνδρι ΤΚ.15232

Αθήνα, Αττική

Ελλάδα

Ασφάλεια & Συναλλαγές

Εξυπηρέτηση Πελατών